Search
Close this search box.
Belangrijkste kenmerken

Voor ieder product hebben wij een passend doseersysteem. – Doseren van massieve chocolade – Doseren van chocolade met vulling (huls, vulling, bodem) – One-shot systeem om in een stap huls, vulling en bodem te doseren – Koudstempel systeem voor dunne chocolade hulsen – Druppel gietmachines – Doseren en extruderen van pasteuze producten zoals marsepein – Vrij dresseren in open vormen – Cremes, gelei, siroop en pasta doseren – Pindarotsjes doseersysteem – Granulaat doseren En nog vele andere toepassingen.

Technische informatie

  • Chocolade vormlijnen voor vormbreedte 275 tot 1200 mm.
  • Geheel automatisch proces.
  • Rotatie (3-D) apparaten voor de productie van kogels, eieren en chocolade holfiguren. Natuurlijk is het ook mogelijk informatie aan te vragen via ons contactformulier.
Belangrijkste kenmerken
Ik wil meer informatie!
Vergelijkbare machines
Een greep uit onze klanten

Onze klanten

Een greep uit onze klanten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op.