Search
Close this search box.
Belangrijkste kenmerken

De Maestria is een continu tempereermachine die optioneel ook kan overtrekken. De machine wordt bestuurd door een elektronische processor met 3 zones: de bak wordt verwarmt, daarna verkoelt het system de tempereerpijp en vervolgens wordt de chocolade weer verwarmt. Het systeem maakt chocolade specifieke kristallisering-curves en tempereer profielen(standaard/snel) mogelijk voor pure, melk en witte chocolade. De verwijderbare reverse tempereerschroef maakt een preciezere reiniging van de machine mogelijk en voorkomt tijdverlies voor het opstarten van een nieuw programma en/of het wisselen van chocolade.

Technische informatie

  • Inhoud: 60 kg chocolade
  • Capaciteit: 160 kg/uur
  • Afmeting: BxDxH 900x 920x 1600 mm
  • Volt: 220/380 V
  • Vermogen: 3,3 kW
  • Gewicht: 360 kg
  • Staal: RVS

Standaard voorzien van:

  • Verwarmde triltafel afmetingen: 868 x 416mm
  • Opslag in het geheugen van verschillende temperen curves
  • Wekelijkse timer voor het inschakelen van de machine
  • Automatische uitschakeling
  • Nachtcyclus
  • Elektronische doseerinrichting
  • Verwijderbare tempereerschroef
  • Schakelaar voor reverse van tempereerschroef
Belangrijkste kenmerken
Ik wil meer informatie!
Vergelijkbare machines
Een greep uit onze klanten

Onze klanten

Een greep uit onze klanten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op.