De Maestria is een continu tempereermachine die optioneel ook kan overtrekken. De machine wordt bestuurd door een elektronische processor met 3 zones: de bak wordt verwarmt, daarna verkoelt het system de tempereerpijp en vervolgens wordt de chocolade weer verwarmt. Het systeem maakt chocolade specifieke kristallisering-curves en tempereer profielen(standaard/snel) mogelijk voor pure, melk en witte chocolade. De verwijderbare reverse tempereerschroef maakt een preciezere reiniging van de machine mogelijk en voorkomt tijdverlies voor het opstarten van een nieuw programma en/of het wisselen van chocolade.
Technische informatie
- Inhoud: 60 kg chocolade
- Capaciteit: 160 kg/uur
- Afmeting: BxDxH 900x 920x 1600 mm
- Volt: 220/380 V
- Vermogen: 3,3 kW
- Gewicht: 360 kg
- Staal: RVS
Standaard voorzien van:
- Verwarmde triltafel afmetingen: 868 x 416mm
- Opslag in het geheugen van verschillende temperen curves
- Wekelijkse timer voor het inschakelen van de machine
- Automatische uitschakeling
- Nachtcyclus
- Elektronische doseerinrichting
- Verwijderbare tempereerschroef
- Schakelaar voor reverse van tempereerschroef