Search
Close this search box.
Belangrijkste kenmerken
Werkbreedte vanaf 220 tot 1800 mm.
Verschillende afmetingen.

Wij bieden een grote verscheidenheid van kwalitatief hoogwaardige chocolade overtrekmachines aan. Deze machines zijn geschikt voor het overtrekken van pralines en koekjes etc. Ons brede assortiment bevat machines voor zowel de chocolaterie als voor de chocolade verwerkende industrie. Iedere machine is geschikt voor een totale chocolade overtrek, maar ook voor alleen de bodem met de zijkanten of een gedeeltelijke overtrek. Bij onze overtrekmachines bestaat de keuze tussen een ingebouwde tempereermachine of een externe tempereermachine. Met de PLC- besturing is er voor ieder product een optimale instelling mogelijk, om het beste resultaat te bereiken. Door het moderne design zijn de machines goed toegankelijk voor onder andere reiniging en onderhoud.

    Belangrijkste kenmerken
    Werkbreedte vanaf 220 tot 1800 mm.
    Verschillende afmetingen.
    Ik wil meer informatie!
    Vergelijkbare machines
    Een greep uit onze klanten

    Onze klanten

    Een greep uit onze klanten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op.