Chocolade vormen

Ruime keuze chocoladevormen

Op onze webshop bieden wij u een uitgebreid assortiment aan chocoladevormen aan. Wij leveren vormen in alle soorten en maten voor alle type machines. Zowel voor de industriële- als voor de ambachtelijke verwerking van chocolade. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit handvormen (voor pralines, holgoed, repen en tabletten), slingervormen, one-shot en coldpres.

Chocoladevormen zijn er in allerlei soorten en maten. Onze chocoladevormen zijn gemaakt van polycarbonaat. De vormen worden gebruikt voor de handmatige verwerking van chocolade, maar ook voor het gebruik in industriële vormlijnen. In vormvullijnen gebruikt men een circuit tot wel honderden vormen. Het is een volledig geautomatiseerd systeem voor een grote productie van chocolade.

Voor bonbons is een keerinstallatie ingebouwd om de holle schelp van de bonbon te kunnen vormen. De vulling wordt er later ingegoten en daarna wordt de bodem gesloten. Wij leveren ook een one-shot systeem dat in één keer de vulling en de chocolade in de vorm injecteert. Op deze manier wordt de productie versneld.

Producten

Bekijk alle mogelijkheden van ons ruime assortiment chocolade vormen in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze chocolade vormen? Neem dan contact op via het contactformulier of bekijk onze contactpagina voor de overige contactgegevens.

Webshop chocolade vormen

Meer informatie over chocoladevormen

Chocolade vormen