Tempereermachine

Hoogwaardige tempereermachine voor een redelijke prijs

Een goede tempereermachine is een van de belangrijkste apparaten voor chocolatiers en andere mensen die professioneel chocolade produceren. De laatste fase in het proces van chocolade maken is het tempereren of kristalliseren van de chocola. De chocoladebrij wordt in korte tijd afgekoeld middels een tempereermachine en langzaam weer op temperatuur gebracht. Omdat het tempereren van de chocolade een heel belangrijk aspect is van het proces, is het van wezenlijk belang dat u een juiste keus maakt voor een goede tempereermachine.

Wij leveren tevens tempereermachines die ook kunnen worden ingebouwd in vormenvulinstallaties of in glaceermachines. Het is echter eveneens mogelijk de tempereermachine als losstaande machine aan te schaffen, uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen, want die hanteren wij al sinds jaar en dag.

Tempereermachine

Kwaliteit voor een faire prijs. Dankzij onze eigen technische dienst met zeer goed opgeleide medewerkers is ook de installatie geen probleem en kunnen we direct inspringen bij calamiteiten.

Van vele markten thuis

Wij hoeven ons enthousiasme over het brede scala aan producten die wij kunnen leveren ten bate van de chocolade industrie niet te temperen. Wij zijn al jaren specialist in chocoladeverwerking. Daarbij zijn we toonaangevend en innovatief. Wij leveren werkelijk alle apparaten die u nodig hebt voor de productie en de verwerking van chocolade. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een tempereermachine maar ook aan machines om de apparaten in de chocolade industrie te reinigen.

Naast de chocolade industrie leveren wij tevens apparaten en machines aan bakkerijen, slagerijen en de voedingsindustrie. De mogelijkheden die wij bieden voor alle handelingen binnen deze sector zijn legio. Van tempereermachine tot kneedmachines tot industriële afwasmachines, wij zijn van alle markten thuis. We zijn Een zeer gespecialiseerd bedrijf en kunnen zodoende optimale en deskundige service verlenen.

Continuïteit

Continuïteit is belangrijk, of we het nu hebben over kwaliteit of de temperatuur van uw chocolade door middel van een goede tempereermachine. De continue tempereermachines die wij leveren houdt de getempereerde chocolade 24 uur op een constante temperatuur, zodat u deze kunt verwerken op de wijze waarop u dat wenst. Onze ervaren mensen kennen de branche en denken met u mee, zodat de kwaliteit van uw product tevens gegarandeerd wordt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze tempereermachines van goede kwaliteit of andere industriële apparaten ten bate van uw chocolade productieproces, neemt u dan gerust contact op met ons. Dat kan door te bellen of te mailen. Onze medewerkers informeren u graag.