Reinigingsmachine

Absolute marktleider in Jeros reinigingsmachines

Bent u voor uw bakkerij op zoek naar een Jeros reinigingsmachine? Dan bent u bij onze handelsonderneming aan het juiste adres. Een kwalitatieve Jeros reinigingsmachine koopt je namelijk bij Zilco, de officiële Jeros dealer. De meest geschikte Jeros vaatwasmachine en krattenwasser koop je bij Zilco. Ook voor de reiniging van gereedschappen, chocoladevormen kan je bij Zilco terecht. Daarnaast verkopen wij overtrekmachines voor in uw bakkerij of bij de chocolade productie. Wij zijn sinds jaar en dag de absolute marktleider op het gebied van Jeros reinigingsmachines. Daarnaast gespecialiseerd in chocolaverwerking, -productie en reinigingsmachines.

Reinigingsmachine

Jeros Reinigingsmachine

Een Jeros reinigingsmachine bieden wij in verschillende maten. Zo zijn er verschillende series, waaronder de 9100 serie van Jeros. Deze industriële reinigingsapparatuur bieden de geschikte reiniging voor in bakkerij en chocolade productie. Het Deense Jeros is al meer dan 50 jaar het toonaangevende bedrijf op het gebied reinigingsmachines. Zij hebben efficiëntie en hygiëne veiligheid (inclusief HACCP) hoog in het vaandel. Bespaar met de nieuwste generatie tot 25% op het energie verbruik van een reinigingsmachine. Alle apparaten hebben ‘ECO wash’ knop voor de minder vuile vaat. Hiermee bent u nog milieuvriendelijker bezig. Jeros is de autoriteit op het gebied van industriële reinigingsmachines. Omdat wij onafhankelijk zijn, leveren wij natuurlijk ook reinigingsmachines van andere merken, zoals het Zwitserse Hildebrand Industry en het Duitse Kitzinger. Hierdoor is het voor ons mogelijk altijd de beste reinigingsmachine voor uw situatie selecteren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Zilco Industrial B.V., het toonaangevende en innovatieve bedrijf op het gebied van chocoladeproductie en -verwerking, reinigingsapparatuur en specifieke apparatuur voor de cacao- en chocolade- en voedingsmiddelenindustrie in Nederland. Wij werken samen met bedrijven als het eerder genoemde Jeros, Brunner, Chocoma, en Dedy. Doordat wij eveneens met banketbakkerijen samenwerken, hebben wij in de chocolade markt een zeer sterke positie. Maar ook voor een reinigingsmachine of andere reinigingsapparatuur bent u bij ons op het beste adres van Nederland.
Wij hebben een eigen technische dienst, die u in het geval van storingen en calamiteiten direct kunt inschakelen. Onze technische dienst is altijd bij u in de buurt, omdat wij een landelijk dekkend netwerk hebben. Als u bij ons een reinigingsmachine koopt zorgen wij er voor dat het geïnstalleerd, ingeregeld en in bedrijf genomen wordt. Voor het periodieke onderhoud komen we regelmatig langs en zolang de reparatie op uw locatie mogelijk is, zullen we dat aldaar uitvoeren. Bij calamiteiten, verhelpen we de problemen aan uw reinigingsmachine zo snel mogelijk, zodat u gewoon door kunt werken.

Contact voor een nieuwe reinigingsmachine?

Voor een nieuwe Jeros reinigingsmachine of om meer te weten over wat Zilco Industrial B.V. voor u kan betekenen, vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden met u te bespreken.