Platenpoetsmachines

JEROS platenpoetsmachine

Voor het grondig schoonmaken van de bakplaten leveren wij platenpoetsmachines van het merk Jeros. Deze machines zijn vervaardigd van roestvrij staal voor een volledige hygiëne en ze zijn leverbaar met of zonder invetinrichting. Bij de invetinrichting wordt de olie op de rubberen rol aangebracht die de olie vervolgens gelijkmatig verdeeld over de bakplaten.

Een verrijdbare machine werkt zeer tijdbesparend. Bovendien neemt het schoonmaken en insmeren van 100 bakplaten slechts 6 tot 8 minuten in beslag. Daarnaast heeft de machine een uitneembare afvalopvangbak en olieinvetreservoir die zonder gereedschap uit de machine kunnen worden genomen om te worden gereinigd.

Platenpoetsmachines

De JEROS platenpoetsmachine is zeer tijdsbesparend. Het schoonmaken en insmeren van 100 platen neemt nauwelijks 6 tot 8 minuten in beslag. Deze machine is geschikt voor platen zonder, of met twee evenwijdige opstaande raden. Elk toestel wordt aangemaakt volgens de planten van de klant: dikte – breedte. Desgewenst kan de machine aangepast worden voor het reinigen van platen van twee verschillende breedtes.

Wij verkopen twee typen platenpoetsmachines van JEROS; type 6011 eN type 6015. Hieronder vindt u de specificaties van beide machines.

JEROS

Werkwijze van de JEROS platenpoetsmachine type 6011

De platen worden in de machine gebracht met een bakzijde naar beneden.
De voorschraper, waarlangs de platen in de machine gebracht worden, verwijdert de grote resten. De druk van de walsen garandeert een optimale reiniging en het behoud van een homogene plaatoppervlakte. De voorste transport-/pletwalsen zorgen voor een correct transport van de platen in de machine. De snel draaiende precisie-geslepen staalborstels zorgen ervoor dat zelfs ingebakken resten verwijderd worden en in de afvallade terechtkomen. De afvallade moet dagelijkst geledigd worden en kan eventueel in de JEROS pottenwasmachine schoongemaakt worden. De unieke nieuwe eindborstel verwijdert alle fijne restjes zodat de platen perfect schoon zijn vóór het insmeren. De transportwals voert de platen door de automatische smeerinrichintg. De platen vallen op de platenopvangwagen naast de machine.

Werkwijze van de JEROS platenpoetsmachine type 6015

Zelfde werkwijze als type 6011 met volgende uitzondering:
De transportwals voert de platen via de nylon borstels naar de automatische smeerinrichting. Daarna vallen de platen op de platenopvangwagen naast de machine.

Optie: Keuzemogelijkheid om de nylon borstels te vervangen door haarborstels.

JEROS tabel

Afmetingen

Afmetingen

(H* x X x D)

Type 6011

800 x 1050 x B x 630 mm

Type 6015

800 x 1050 x B x 780 mm

Spanning

3 x 230 V
3 x 400 V
Maximaal vermogen: 2 KW 3-fasig

*hoogte te bepalen door de klant van 800 tot 1050 mm

Meer informatie?

Dankzij onze sterke marktpositie kunnen wij u deze apparatuur aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Indien u meer informatie over platenpoetsmachines wenst, kunt u dit aangeven op het contactformulier.