Reinigingsapparatuur

Reinigingsapparatuur & Afwasmachines voor bakkerijen en voedingsindustrie

Wij zijn een grote handelsonderneming die gespecialiseerd is in reinigingsapparatuur voor bakkerijen, slagers en voor de chocoladeverwerkende industrie. We leveren tevens apparatuur voor de voedingsindustrie. Aangezien we allemaal weten dat het gebruik van de juiste industriële apparatuur binnen uw vakgebied ideaal is, is het schoonmaken vaak wat minder. Met het oog op hygiënisch werken is juist het op goede wijze reinigen van uw producten een absolute noodzaak. Wij maken het u een stuk makkelijker met onze professionele reinigingsapparatuur.

 

Reiniginsapparatuur

Wij leveren professionele afwasmachines voor al uw gereedschappen. Of u nu een bakkerij hebt of een slagerij, chocolade produceert of elders in de voedingsindustrie werkt, wij hebben op uw beroepstak toegepaste oplossingen. De reinigingsapparatuur die u bij ons koopt is uitvoerig getest en makkelijk in gebruik en onderhoud. Dat veraangenaamt uw werk een stuk en dat is ons doel. De klant staat bij onze handelsonderneming namelijk altijd voorop. Daarom zijn wij al jaren toonaangevend en innovatief binnen de voedselindustrie. Wij weten dat het niet altijd makkelijk is om als kleine zelfstandige te opereren en daarom zullen wij met u kijken waarop u kunt besparen. Goedkoop is duurkoop maar kwaliteit hoeft bij reinigingsapparatuur niet duur te zijn, zeker niet bij ons.

reinigingsapparatuur

Platenpoetsmachines

In ons bijzonder ruime assortiment hebben we tevens platenpoetsmachines. Deze zijn van roestvrijstaal en dus bijzonder hygiënisch. De platenpoetsmachines als reinigingsapparatuur komen met of zonder invetrolinrichting. Daarin hebt u de keus, want u weet zelf het beste wat bij u past. De machine is verrijdbaar en dus erg praktisch. Het bespaart enorm veel tijd die u weer aan andere werkzaamheden kunt besteden. Het insmeren en invetten van de bakplaten kost hooguit 10 minuten. Door onze sterke positie in de markt kunnen wij reinigingsapparatuur aanbieden tegen erg concurrerende prijzen. Zie ook onze webshop, eveneens voor onze andere reinigingsapparaten en machines. Wellicht hecht u meer waarde aan persoonlijk contact met een van onze adviseurs/verkopers, dat is geen enkel probleem.

Technische dienst

We beschikken over een eigen technische dienst voor in bedrijfstelling, reparaties en onderhoud, die in heel Nederland opereert. Als u een calamiteit hebt, springen zij direct in, zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt gaan met uw werk.

Meer informatie over onze reinigingsapparatuur?

Als u graag meer informatie wilt over de reinigingsapparatuur of andere machines van onze handelsonderneming, kunt u het contactformulier op onze website invullen. Natuurlijk kunt u ons bedrijf ook altijd even bellen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en verplichten u tot niets.