Overtrekmachine

Professionele overtrekmachine tegen een betaalbare prijs

Sinds de chocoladeverwerking meer en meer in opkomst is gekomen, ontstond er vraag naar goede praktische apparaten en machines zoals een overtrekmachine, om de productie en verwerking van chocolade wat minder intensief en tijdrovend te maken. De overtrekmachine is daar een goed voorbeeld van.

Gemak dient de mens

Wat een overtrekmachine doet, is het in een keer een laag chocolade aanbrengen over uw product. Wij verkopen allerhande overtrekmachines met een ingebouwde of een losse tempereermachine. De voorraadbak die bijgeleverd wordt is goed voor ongeveer 120 kilogram chocolade. Deze chocolade wordt later in de voorraadbak van de overtrekmachine door een cilinder gepompt, gekoeld en vervolgens word het vermengd. De ideale bereidingstemperatuur is in te stellen afhankelijk van het soort chocola dat u aan het maken bent. Met de grille kan met vervolgens een chocoladebad of chocoladegordijn maken.

Overtrekmachine

Een overtrekmachine is een typisch voorbeeld van het gemak dat u in uw professie kunt beleven, door de inkoop van goede apparatuur, apparatuur die wij sinds jaar en dag leveren, pure vakmanschap.

Webshop

Indien u dat handig vindt, kunt u vanaf nu ook onze webshop bezoeken. Voor diverse handvormen, chocolademachines en reinigingsapparatuur en andere zaken kunt u daar een kijkje nemen. Uiteraard kunt u dan meteen uw gewenste product bestellen. U kunt er ook veel gunstige aanbiedingen vinden. Uiteraard is het vaak beter om bij de aanschaf van grotere apparaten een afspraak met ons te maken, zodat u niet over een nacht ijs zult gaan bij de aanschaf van dergelijke grote producten. Wij adviseren u natuurlijk graag en met onze kennis en expertise, komen we ongetwijfeld samen tot het voor u meest geschikte apparaat. Wij hebben bovendien een eigen technische dienst die het hele land dekt, om u te helpen bij al uw technische problemen met uw product, al heeft de ervaring ons geleerd dat goedkoop bij ons geen duurkoop is.

Om de prijs hoeft u het uiteindelijk niet te laten. Wij hanteren scherpe prijzen, wat mogelijk is door onze sterke marktpositie. Indien u op zoek bent naar een overtrekmachine van goede kwaliteit, zoekt u dan niet verder, wij verkopen het neusje van de zalm op dit gebied.

Vragen of andere informatie?

Mocht u nog vragen hebben of andere aanvullende informatie willen hebben over overtrekmachine of andere machines of apparaten voor de cacao- en chocolade productie, dan kunt op het contactformulier elders op deze website invullen of bellen met onze helpdesk.