Krattenwasser

Expert in Jeros reinigingsmachines en krattenwassers voor bakkerijen

Als marktleider verkopen wij, Zilco Indusrial BV, de kwalitatieve Jeros krattenwassers. Deze krattenwassers en afwasmachines zijn van het Deense merk Jeros. Een Jeros krattenwasser koop je bij de officiele Jeros dealer Zilco B.V. Als officiële dealer van Jeros krattenwassers, hebben wij in deze samenwerking de excellente expertise opgebouwd. Jeros heeft meer dan 50 jaar ervaring en kennis in het maken reinigingsmachines. Hierdoor zijn zij onder andere in staat de beste afwasmachine, krattenwasser of gereedschapswasmachine te produceren. Jeros is een geavanceerd bedrijf met de focus op de hoogste kwaliteit, kunnen zij samen met ons oplossingen op maat bieden en hebben zij een breed scala aan reinigingsmachines. De Jeros afwasmachines zijn geschikt voor chocolaterieën en bakkerijen. Door de grote kap is er veel ruimte om bij de afwasmachine te komen. Een ideale machines voor zowel banketbakkerijen als chocolaterieën.

Zo hebben zij het Jeros model 200 krattenwasser speciaal ontwikkeld en ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze is met name geschikt voor alle Euro kratten en is vervaardigd van roestvrij staal. De machine heeft een aparte hoofdwas- en spoelsectie. Door een makkelijk te verwijderen filter wordt het water gerecycled. In de spoelsectie wordt vers water gebruikt, dat vervolgens het water vervangt in de hoofdtank. Dit is de ideale krattenwasser voor menig bedrijf.

Jeros Krattenwasser bestellen bij Zilco Industrial

Zilco Industrial BV is het innovatief en toonaangevend bedrijf op het gebied van chocoladeproductie, -verwerking en reinigingsapparatuur zoals krattenwassers. Een Jeros krattenwasser koop je om deze reden bij Zilco B.V. . Wij hebben eveneens speciale apparatuur voor de voedingsmiddelen-, cacao- en chocolade-industrie in Nederland. Wij werken naast Jeros, samen met gerenommeerde bedrijven als Brunner, Chocoma, Pomati, Wolf en Dedy.

Krattenwasser

Met onze eigen technische dienst kunnen wij snel inspringen bij calamiteiten, of het nu gaat om een defecte krattenwasser of defecte tempereermachine. Hierdoor hoeft uw productieproces er niet of nauwelijks onder te leiden. Onze zeer goed opgeleide technische dienst heeft een landelijke dekking. Naast hulp bij calamiteiten zorgt onze technische dienst ook voor het installeren, inregelen en in bedrijfstellen van nieuw installaties en kan zij het periodieke onderhoud op uw machines uitvoeren. Door periodiek onderhoud kunt u uitval en productieverstoring voorkomen.

Van krattenwasser tot industriële vaatwasser

Buiten een krattenwasser leveren wij tal van andere producten voor de verwerking van chocolade, zoals chocoladetanks, -pompen, doseersystemen en overtrekmachines, en tal van producten voor reiniging, zoals industriële afwasmachines en platenpoestmachines. Speciaal voor de banketbakkerij hebben we mouleermachines, overtrekmachines en couverturebakken. Wij zijn de specialist deze gebieden en staan u graag bij met deskundig advies bij. Of het nu gaat over een drageermachine, krattenwasser of chocolade tanks, wij kunnen u precies vertellen wat voor uw situatie het beste is of de mogelijkheden zijn.

Uw eigen Jeros krattenwasser bestellen? Neem contact op

Vul het contactformulier in als u een krattenwasser nodig of meer wilt weten wat Zilco Industrial BV voor u kan betekenen. Bellen kan natuurlijk ook. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van chocolade en reiniging die wij kunnen leveren.