Industriële vaatwasser

Industriële Jeros vaatwasser bestellen? Kies voor Zilco Industrial

Een Jeros industriële vaatwasser koop je bij de officiële dealer in Nederland en dat is Zilco. Voor industriële toepassingen hebben wij onder andere een industriële vaatwasser van Jeros, bijvoorbeeld een uit de 9100 serie. Het Deense Jeros is het toonaangevende bedrijf op het gebied reinigingsmachines. Bij de Jeros staat efficiëntie en hygiëne veiligheid (inclusief HACCP) natuurlijk voorop. Bespaar tot 25% op het energie verbruik van zo’n vaatwasser en gebruik de ‘ECO was’ voor nog milieuvriendelijker wassen van minder vuile vaat. Jeros is met meer dan 50 jaar ervaring de autoriteit op het gebied van industriële reinigingsmachines, platenpoetsmachines en afwasmachines. Door onze onafhankelijkheid leveren wij natuurlijk ook reinigingsmachines van andere merken, zoals het Zwitserse Hildebrand Industry en het Duitse Kitzinger. Op deze manier kunnen wij zorgen dat u de voor u meest geschikte vaatwasser krijgt.

Industriële Jeros vaatwassers van Zilco Industrial BV

Wij zijn het toonaangevend en innovatief bedrijf op het gebied van chocoladeverwerking, (industriële) reinigingsapparatuur zoals een industriële vaatwasser en speciale apparatuur voor de voedingsmiddelen-, cacao- en chocolade-industrie in Nederland. Door samen te werken met bedrijven als Brunner, Chocoma, Pomati, Wolf, Dedy, het eerder genoemde Jeros en met banketbakkerijen hebben wij in de chocolade markt een zeer sterke positie. Ook voor een industriële vaatwasser of andere reinigingsapparatuur bent u bij ons op het beste adres van Nederland.

Onze eigen technische dienst met een landelijke dekking staat u ter beschikking. Zij voeren het installeren van uw nieuwe installatie, het in bedrijfstelling er van en het periodieke onderhoud voor u uit. Indien mogelijk zullen zij op locatie alle reparaties uitvoeren die nodig zijn. Door het landelijk dekkende netwerk, kunnen zij snel ter plaatse zijn indien er calamiteiten optreden.

Industriële vaatwasser

Ze zijn dusdanig goed opgeleid dat zij bijvoorbeeld de problemen met uw industriële vaatwasser snel kunnen verhelpen en u verder kunt met uw werk. U hoeft nooit meer zorgen te hebben over uw industriële apparatuur.

Van industriële vaatwasser tot krattenwasser

Buiten vaatwassers voor industriële toepassingen leveren wij uiteenlopende producten voor het produceren van chocolade, onder andere meng- en vermaalmachines, conches en kneedmachines, voor het verwerken van chocolade onder andere overtrekmachines, koeltunnels, chocoladetanks en -pompen, chocoladevormen, tempereermachines en doseersystemen en voor reiniging, voor onder andere een vaatwasser voor gereedschappen of een platenpoetsmachine voor bakplaten. Voor alles op het gebied van chocolade en reiniging zijn wij de specialist van Nederland.

Industriële Jeros vaatwasser bestellen? Neem contact op!

Om meer te weten over wat Zilco Industrial BV voor u kan betekenen of over een industriële vaatwasser, vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.