Contact

Zilco Industrial B.V.

Bolderweg 48 k
1332 AW Almere

tel.: +31(0)36-530 4519
e-mail: info@zilco-industrial.nl

Zilco BV heeft jarenlange ervaring op het gebied van cacao-en chocoladeverwerking. Als handelsonderneming bieden wij voor de chocolaterie, allerlei verschillende machines voor de chocolade productie. Voor banketbakkerijen bieden wij ook verschillende machines, zoals; mengers, ovens en uitroltafels.

Zilco BV is toonaangevend op het gebied van reinigingsmachines, chocolade productie en cacao- en chocolade industrie.

Naast de chocolademachines voor chocolaterieën en chocoladeproductie, is Zilco B.V. ook een expert op het gebied van reiniging. Als officiële Jeros dealer in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de reinigingsmachines voor bakkerijen. De voedingsindustrie slagers en voor de chocolade verwerkende industrie. Zo zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er vele mogelijkheden, kleine afwasmachines, grote krattenwassers en ook duurzame afwasmachines.

Als u vragen heeft over onze producten kunt u contact met ons opnemen via verschillende kanalen. U kunt het formulier rechts op de pagina invullen en versturen of u kunt contact opnemen via telefoon of e-mail. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.