Chocoladetank

Nieuwe chocoladetank

Bent u op zoek naar een nieuwe chocoladetank, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij, Zilco Industrial BV, zijn de specialist, toonaangevend en innovatief, op het gebied van chocoladeproductie en -verwerking. Of het nu gaat om een chocoladepomp, doseersysteem of tempereermachine. Wij hebben altijd de juiste machinecombinaties voor uw situatie.

Chocoladetank

Voor vloeibare chocolade die rechtstreeks afkomstig is van de fabrikant, hebben wij de ideale chocoladetank. De aanvoer van de chocolade geschied met behulp van een tankwagen. Dit wordt overgepompt in de tank, die dubbelwandig is en voorzien van een roerwerk. De chocolade wordt op temperatuur gehouden door warmwater in de dubbele wand. De warme chocolade kan voor verdere verwerking worden afgetapt uit de chocoladetank. De tanks kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en zijn verkrijgbaar in groottes van 50 tot meer dan 200.000 kilogram.

Chocoladetank

Met behulp van chocoladepompen en een (uitgebreid) leidingensysteem kan de chocolade naar de betreffende verwerkingsmachines gepompt worden.

Doseren en invormen

Vanuit de chocoladetank kan de chocolade al dan niet door een leidingensysteem, gebruikt worden in het doseersyteem en de invormlijn. Of er nu massieve chocolade of chocolade met vulling gemaakt wordt. Wij hebben voor elk chocoladeproduct de juiste machine. De technische informatie van deze machines zijn het best te vinden op de websites van onze leveranciers, bijvoorbeeld www.ubichoco.de, www.wolf-machines.de en www.edhard.com. Natuurlijk kunt u ook eenvoudig contact met ons opnemen om nadere informatie te krijgen. Dat is wel zo makkelijk. Wij bespreken dan graag uw wensen en situatie. Op basis daarvan kunnen wij u precies vertellen voor u de juiste machines zijn en wat voor een eigenschappen deze machines hebben. Of het nu gaat om een chocoladetank, koeltunnel of een overtrekmachine, wij kennen alle mogelijkheden.

Service en onderhoud

Doordat wij een eigen technische dienst met een landelijke dekking hebben, zijn wij instaat om u bij calamiteiten zeer snel te helpen. Onze zeer goed opgeleide technische medewerkers kunnen uw probleem aan bijvoorbeeld uw chocoladetank, -pomp of overtrekmachine vaak direct ter plekke verhelpen, zodat uw productieproces daar niet onder hoeft te lijden. Verder installeert onze technische dienst uw nieuwe installatie en regelt deze in, zodat u direkt aan de slag kunt. Eveneens voeren zij het periodieke onderhoud uit.

Informatie

Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van chocola? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of het nu gaat om een chocoladetank, tempereermachine, overtrekmachine of een complete installatie, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.