Doseersystemen en invormmachines

Passend doseersysteem

Voor ieder product hebben wij een passend doseersysteem.

  • Doseren van massieve chocolade
  • Doseren van chocolade met vulling (huls, vulling, bodem)
  • One-shot systeem om in een stap huls, vulling en bodem te doseren
  • Koudstempel systeem voor dunne chocolade hulsen
  • Aeration systeem voor beluchte chocolade
  • Druppel gietmachines
  • Doseren en extruderen van pasteuze produkten zoals marsepein
  • Vrij dresseren in open vormen
  • Cremes, gelei, siroop en pasta doseren
  • Pindarotsjes doseersysteem
  • Granulaat doseren
  • En nog vele andere toepassingen.

Doseersystemen en invormmachines

Chocolade vormlijnen voor vormbreedte 275, 425 en 620 mm. Geheel automatisch proces.

Rotatie (3-D) apparaten voor de productie van kogels, eieren en chocolade holfiguren.
Natuurlijk is het ook mogelijk informatie aan te vragen via ons contactformulier.